Hvordan finner du billigste forbrukslån? 

Forbrukslån

Forbrukslån er en gave til oss som trenger en krone ekstra nå eller da. Utfordringen er at det er så veldig mange der ute som tilbyr akkurat det samme produktet. Da er det viktig at vi velger det produktet som fungerer best og som passer oss best. Du kan ikke bare ta et lån fordi det er bra. Du må alltid bruke mye tid og mye krefter på å starte en butikk med lav innkjøpspris og høy salgspris. Dette gjør bankene. De låner penger veldig billig og så selger de dem veldig dyrt. Når det er sagt så gjør ikke alle banker det. Det er dette som er viktig for oss andre. Vi må passe på at vi ikke faller i samme fella som de andre kjøpere av lån gjør. Kjøper du et lån for dyrt blir du sittende i gjeldsfella. Da må du ut av den og det kan bli dyrt.

Få mange tilbud samtidig

Den eneste måten du kan vite at du får en god avtale med en bank er å se hva slags avtaler du kunne ha fått med alle de andre bankene. Det som er viktig er at du skal få billigste forbrukslån uten at noen andre der ute ville gitt deg en bedre avtale. Alle skjønner at hvis du søker på et forbrukslån hos alle bankene som tilbyr forbrukslån og sammenligner dem vil du få nettopp dette, det billigste forbrukslånet. Det er jo kjempebra. Veldig få gidder å gjøre dette fordi det tar veldig lang tid. Om du har mye tid så kan du gjøre dette, men tid er en gode som vi har alt for lite av disse dager.

Den beste måten å få til noe slikt på er å la noen andre gjøre denne jobben for deg. Hvordan denne jobben kan gjøres kan du finne ut av eller du kan bare lene deg tilbake og bekymre deg om andre ting fordi formidleren gjør dette for deg. Dette er det beste med en formidler. De tar jobben mens du gjør noe annet.

Andre faktorer

Det er lett å si at du må bruke en formidler, som Sambla, for å ta jobben med å finne best mulig rente på ditt lån. Det er andre måter som gjør at du kan få en bedre rente enn kun at noen søker for deg mange steder. Du må selvfølgelig begynne med at noen søker for deg mange steder. Før du ber noen gjøre dette er det viktig at du faktisk nedbetaler noe av gjelden din. Den verste gjelden er den gjelden som er smålån og annen forbruksgjeld. Du kan ha noe, men du må ikke ha mer enn du tåler.

Det er også viktig at du ikke har noen inkasso eller på andre måter har betalingsanmerkninger. Har du dette så må du betale dem ned og få dem slettet. De er ikke bra og ha.